Link to www.europowergenerators.com

RentEX op 22, 23 en 24 september: wees erbij!

Noteerde u 22, 23 of 24 september reeds in uw agenda? Goed zo, wij verwachten u immers op onze stand nr. 680. Daar vindt u dit jaar, naast het gekende EUROPOWER -gamma, tevens onze nieuwste aanwinsten: de super-geluidsgedempte stroomaggregaten EPS33TDE en EPS40TDE.


En vergeet niet dat u op 22 september, vanaf 13h, van harte welkom bent op onze RAINBOW-Power Party! Het loont dus zeker en vast de moeite even bij ons langs te komen.
Klik op de figuur hierboven om de website van RentEX te bezoeken. Hier vindt u onder "Travel Information" inlichtingen over hoe u het MECC te Maastricht kan bereiken per auto of met het openbaar vervoer.

Gloednieuw: de EP20000TE, ons krachtigste benzineaggregaat!

Met de EP20000TE breidt EUROPOWER haar gamma van benzineaggregaten uit tot 20 kVA. Deze nieuwkomer is uitgerust met een Briggs & Stratton 31 PK Vanguard motor en een Leroy Somer alternator met automatische spanningsregeling (AVR). De EP20000TE bezit naast zijn groot vermogen nog vele andere kwaliteiten. Hij is voorzien van afschermplaten, een hijsbeugel en een uitgebreid controlepaneel. Samen met de professionele afwerkingsgraad staat de EP20000TE garant voor maximale veiligheid en een optimaal gebruiks- en onderhoudsgemak.

Zorg dat u erbij bent!

Op zaterdag 17 september viert EUROPOWER haar 15-jarig bestaan. Op die dag hopen wij u te mogen ontvangen in onze firma te Nieuwerkerken. Vanaf 13h zorgen wij voor een goed gevuld programma met o.a. de voorstelling van enkele spraakmakende innovaties en rondleidingen binnen de firma. Verder besteden we ook extra aandacht aan de assemblage van een reeks 'zilveren' aggregaten. 's Avonds nodigen wij u vriendelijk uit voor een "energieke" EUROPOWER party!
U moet nog inschrijven? Geen probleem. Neem gerust even telefonisch contact op.

07/09/05
info@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators