Link to www.europowergenerators.com
EUROPOWER neemt deel aan RentEX 2005!

Professionele verhuurbedrijven, toeleveranciers aan verhuurbedrijven en huurders vanuit de hele wereld ontmoeten elkaar van 22 tot 24 september in het MECC te Maastricht tijdens RentEX 2005.

Aan de beurs nemen ruim zestig bedrijven deel, die een breed scala van producten zullen voorstellen. Het betreft hier ondermeer bouwmachines, hoogwerkers, generatoren, compressoren, pompen, schoonmaakapparatuur, verlichting, hekwerk, veiligheidsapparatuur, veiligheidsmaterialen, software op het gebied van voorraadbeheer, etc. Klik op het logo hierlangs om de site van RentEX te bezoeken.
Onder de rubriek "visitors information" kan u een lijst vinden van de tentoonstellers. U kan er tevens terecht om u te registreren als bezoeker.

EUROPOWER Generators zal natuurlijk niet ontbreken op de tweede editie van deze beurs. Hou dus een plaatsje vrij in uw agenda op 22, 23 of 24 september en bezoek onze stand nr. 680. Wij stellen u met plezier ons volledig gamma kwalitatief hoogstaande producten voor, inclusief onze nieuwste aanwinsten, waaronder de EPS33TDE en de EPS40TDE. Donderdag 22 september vanaf 13h bent u van harte welkom op onze RAINBOW-POWER Party!
U ziet, het loont zeker en vast de moeite een bezoek aan onze stand te brengen.

Opnieuw een uitbreiding van ons gamma!


Hier zijn ze dan, de EPS33TDE en de EPS40TDE.
Na de lange weg van concept tot realisatie zijn deze unieke stroomaggregaten klaar om hun plaats op de markt te veroveren.


De EPS33TDE en de EPS40TDE zijn uitgerust met een atmosferische, respectievelijk turbo watergekoelde 4 cilinder 3,3 liter Kubota motor.
Deze super-silenced versies overtreffen ruimschoots de huidige marktvereisten.
Zij zijn uiterst compact, uitgerust met een zeer uitgebreid controlepaneel en voorzien van tank met lekbak.

Voor meer technische informatie over de EPS33TDE, klik hier
Voor meer technische informatie over de EPS40TDE, klik hier

Antwoord binnen de 24 uur!


Tijd is meer dan ooit een kostbaar goed. EUROPOWER zorgt ervoor dat u snel antwoord krijgt op al uw vragen. Het streefdoel hierbij is offertes, orderbevestigingen en antwoorden op uw vragen te bezorgen binnen de 24h! In het onwaarschijnlijke geval dat dit niet gebeurt, contacteer ons dan onmiddellijk opnieuw. Op die manier kunnen wij alsnog de tevredenheid van u en uw klant maximaliseren.

26/08/2005
info@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators