Link to www.europowergenerators.com
EUROPOWER: WE MAKE YOUR POWER


BLOEIEND BEDRIJF IN HARTJE HASPENGOUW


EUROPOWER is in 1990 van start gegaan met de productie en verkoop van stroomaggregaten op een boerderij in het landelijke Kozen. De zaken gingen dermate goed dat de boerderij al gauw te klein werd en er werd uitgeweken naar een gloednieuw gebouw op het industrieterrein in Nieuwerkerken. Ondertussen is EUROPOWER alweer twee bedrijfsgebouwen ontgroeid en bestrijkt de firma een bebouwde oppervlakte van 5000m�. De huidige productiecapaciteit bedraagt 15.000 stroomaggregaten en kan mits beperkte investeringen verder worden uitgebreid naar 20.000 stuks.
Het gemotiveerde EUROPOWER-team is momenteel op zoek naar een aantal extra krachten. Een reden temeer om ons beter te leren kennen tijdens de Open Bedrijven Dag!

ONZE VACATURES

- Productiemedewerkers M/V
- Aankoper M/V
- Commerci�le medewerker M/V
- Magazijnier M/V
- ICT-er M/V
- R&D-ers M/V
- Boekhouder M/V
- Schoonmaker M/V


ONS PRODUCT

EUROPOWER assembleert en verkoopt stroomaggregaten in de vermogens van 1 tot 40 kVA.
Een stroomaggregaat of generator is een machine die gebruikt wordt om stroom op te wekken op plaatsen waar er geen net aanwezig is of waar het net is uitgevallen. U gaat ze zeker aantreffen op bouwwerven, in ziekenhuizen, op campings, op markten en kermissen, op muziekfestivals enz.

ONZE KRACHT

EUROPOWER handhaaft zich tussen grote �collega�s� door in te spelen op hetgeen leeft in de markt en zich te specialiseren in klantgerichte oplossingen. �U vraagt het, wij maken het.� EUROPOWER biedt haar klanten een ruime waaier aan opties die niet enkel bijdragen tot een optimaal gebruiksgemak, maar die tevens de veiligheid van de gebruiker aanzienlijk verhogen.
EUROPOWER verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren maar werkt met een zeer uitgebreid dealernetwerk dat zich uitstrekt over 50 landen. Haar bekwame verdelers werden zorgvuldig geselecteerd op hun klantgerichtheid en productkennis en worden op alle mogelijke manieren door EUROPOWER ondersteund (telefonisch, d.m.v. nieuwsbrieven en technische en commerci�le opleidingen, enz.).
Het feit dat EUROPOWER als eerste fabrikant van kleine aggregaten in Europa ISO9001 gecertificeerd werd, zegt veel over het kwaliteitsniveau van de EUROPOWER producten en dienstverlening!

FEEL THE POWER!

Kom zelf beleven hoe een stroomaggregaat tot stand komt en bezoek ons tijdens de Open Bedrijven Dag! U bent van harte welkom van 10 tot 17 uur in onze bedrijfsgebouwen te Nieuwerkerken.Bezoek ons op de OPEN BEDRIJVEN DAG en win de 'Crossblade' (zie foto) voor 1 dag*!

* U hoeft enkel het deelnemingsformulier met uw gegevens (1 per persoon) te deponeren in de daarvoor bestemde urne bij het verlaten van de firma. Zondagavond om 17.00h trekken we de winnaar. Gedetailleerde condities op aanvraag.

14/09/06
info@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators