Link to www.europowergenerators.com
BAUMA 2007: Groot succes!



Deze internationale bouwmachinebeurs was nog nooit zo succesvol! Met +- 500.000 bezoekers uit 190 landen werd een nieuw record gebroken.
Ook wij mochten talrijke klanten, prospects, leveranciers e.a. begroeten op onze stand. Nieuwe klanten en nieuwe markten boden zich aan en verzekeren opnieuw de toekomst van EUROPOWER.
Klik hier voor enkele foto's.

De EUROPOWER-trein raast verder...

Door aanhoudende hoge verkopen zijn er voor bepaalde types merkelijk langere levertermijnen. Wij excuseren ons voor dit ongemak! Wij raden opnieuw aan om voldoende voorraad te houden om deze periode zo te kunnen overbruggen. We merken dat dealers met voorraad het meeste profiteren van onze groei!
Uiteraard wordt er alles aan gedaan om zo snel mogelijk terug normale levertijden te krijgen.
Bedankt voor jullie begrip!




"Mijn aggregaat start niet"



U werd als dealer ongetwijfeld al eens geconfronteerd met deze vraag na het afleveren van een aggregaat. De oorzaak bleek dan een opgeladen, maar niet gevulde accu te zijn. Inderdaad, wij vullen de accu's van onze elektrisch gestarte aggregaten niet omwille van de risico's tijdens transport en het feit dat de levensduur van de accu sterk achteruit gaat als het aggregaat lange tijd ongebruikt opgeslagen wordt. Vooraleer het aggregaat in gebruik te nemen hoeft u enkel de accu te vullen met accuzuur.
Meer info vindt u hier.


Geen orderbevestiging gehad?


EUROPOWER engageert zich om ALLE orders binnen de 24h te bevestigen. Indien u binnen de 24h geen orderbevestiging ontvangen heeft, gelieve ons dan zeker te contacteren.

29/05/07
info@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators