Link to www.europowergenerators.com
Geachte dames en heren,



PRACTICAL WORLD 2008
&
EUROPOWER present:
www.TRANSTORE.be

Traditiegetrouw zal EUROPOWER weer deelnemen aan de 2-jaarlijkse
'Practical World'-beurs te Keulen, en dit van 9 t.e.m. 12/03/08. Veel van onze collega's haken af voor deze beurs, maar wij zijn ervan overtuigd dat we moeten deelnemen, onder andere om jullie een primeur te laten zien...
Nieuwsgierig geworden? Terecht!
EUROPOWER biedt vanaf heden een compleet gamma dubbelwandige brandstoftanks aan. Volgens ons een perfecte aanvulling van onze aggregatenlijn. Bezoek alvast onze website .

Wat staat er nog op ons programma in 2008?
Wat zijn de nieuwigheden? Wij vertellen het u graag persoonlijk en nodigen u daarom van harte uit om ons en deze beurs te komen bezoeken!

U ziet het, EUROPOWER vervolledigt zijn gamma continu. Ook daarom luisteren we graag naar u. Bezoek ons in hal 3.2 op stand C50 D51.

Tot ziens in Keulen!

MADE IN BELGIUM -> QUALITY MADE BY EUROPOWER


Kwaliteit staat bij EUROPOWER zeer hoog in het vaandel. We exporteren steeds meer, een bewijs dat deze aanpak ook echt werkt. Wij kunnen niet concurreren met goedkope 'low quality' producten uit sommige landen, maar als het aankomt op kwaliteit, service en maatwerk behoort EUROPOWER tot de absolute top. De positieve reacties die we dagelijks van onze klanten ontvangen, zijn voor ons steeds een extra stimulans. Samen met u blijven wij ervoor gaan!


MADE BY EUROPOWER -> QUALITY MADE IN BELGIUM

19/02/08
kVA@europowergenerators.com • EUROPOWER Generators