EUROPOWER wint Amsterdam voor zich!

Geachte Dames en Heren

Zoals aangekondigd nam EUROPOWER op 7, 8 en 9 juni deel aan IRE. Graag willen wij alle klanten, leveranciers, potentiële klanten en collega's bedanken voor hun bezoek aan onze stand. In het bijzonder willen wij onze Nederlandse medestandhouder Tolsma Tankbouw bedanken voor de leuke samenwerking tijdens de voorbije dagen.
Wij zijn heel tevreden met de grote interesse van onze bezoekers en hebben enkele goede contacten kunnen leggen voor de toekomst.

Klik hier voor enkele sfeerbeelden van onze 'Belgian Beer and Chocolate'-avond.

Tijdens IRE werden de European Rental Awards uitgereikt. Alle internationale verhuurbedrijven konden hiervoor hun kans wagen.

De award voor 'Rental Person of the Year' ging naar Pierre Boels Jr., CEO van BOELS VERHUUR, één van onze belangrijkste klanten in de verhuurindustrie. Met hun bekende slogan "Boels verhuurt bijna alles" zijn ze op weg om Europa helemaal te veroveren. Ondertussen hebben ze bijna 250 vestigingen opgebouwd in onder andere Nederland, België, Duitsland, Polen en Tsjechië. De rest van de wereld zal ongetwijfeld volgen. Wij proberen er alvast voor te zorgen dat ook de aggregatenafdeling van BOELS VERHUUR kan blijven groeien.

Ook onze motorenleverancier VOLVO kon zijn nominatie in de categorie 'Manufacturer of the Year' verzilveren met een award.

Hieronder ziet u een overzicht van alle winnaars per categorie.

Proficiat aan alle winnaars!

Met vriendelijke groeten

Het  EUROPOWER -team

15/06/2011
Footer1en_Placeholder
Update your profile or unsubscribe from this email list