Banner EP SEED 2009


EUROPOWER stelt weer tentoon op INTERMAT!

Geachte dames en heren

Er zijn drie grote bouwbeurzen in de wereld: BAUMA, CONEXPO en INTERMAT. Dit jaar is het weer de beurt aan INTERMAT. Deze driejaarlijkse beurs opent haar deuren weer van 16 tot 21 april 2012 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte, vlakbij Charles de Gaulle Airport, Parijs. 

INTERMAT is een wereldwijde vakbijeenkomst waar je apparatuur, machines en technieken voor de bouwsector en openbare werken kan vinden, gespreid over een oppervlakte van 375.000 m². Bovendien wordt er buiten nog een oppervlakte van 30.000 m² voorzien om demonstraties te geven in reële omstandigheden.

Dat de beurs steeds belangrijker wordt, blijkt uit het aantal exposanten dat blijft stijgen: dit jaar nemen meer dan 1400 exposanten deel! Ook EUROPOWER zal dit jaar weer deelnemen aan INTERMAT. Indien u onze nieuwe producten wil ontdekken, kom dan zeker eens langs op onze stand 5B L 024, waar we u met plezier zullen ontvangen.
 

Op www.intermat.fr vindt u meer informatie over de beurs en hoe u uw beursbezoek op voorhand praktisch kan organiseren. Intermat

Hoe geraakt u aan een ticket?

-    Op de beurs zelf betaalt u €60 voor een ticket.
-    Via de website kan u een ticket reserveren voor €30.
-   
EUROPOWER Generators heeft gratis tickets ter beschikking. Aarzel niet om hiervoor in te schrijven op onze website voor 26 maart 2012. Wij bezorgen u dan voor 1 april 2012 de link om uw ticket te printen.

De tickets zijn geldig op alle dagen van de beurs, van 09u00 tot 18u00.

See you in Paris!

Het  EUROPOWER -team

01/03/2012