Banner EP SEED 2009

EUROPOWER toont zijn nieuwe productenpallet op INTERMAT!

Geachte dames en heren

INTERMAT, een van de grootste bouwbeurzen ter wereld, vindt plaats van 16 tot 21 april 2012 in Parijs. EUROPOWER zal ook dit jaar aanwezig zijn op INTERMAT, met een waaier aan nieuwe producten.

De vraag naar stroomaggregaten op maat neemt steeds toe. Daarom is EUROPOWER gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van aggregaten volgens de wensen van de klant. Het volledige “New Boy”-gamma is verkrijgbaar als Rental-versie. Op INTERMAT kan je alvast de “EPS113TDE Rental” ontdekken op onze stand. Dit aggregaat heeft een nog hoger gebruiksgemak en gebruikszekerheid. Hierbij denkt EUROPOWER zowel aan zijn verdelers als aan de eindklanten. Dit stroomaggregaat is zeer gemakkelijk te onderhouden en nog gebruiksvriendelijker. Inderdaad, deze 3000tpm machine met de 3 cilinder Kubota motor kan meer dan zijn mannetje staan in de verhuursector!

EUROPOWER verkoopt sinds kort ook EASYPOWER stroomaggregaten tot 5,5 kVA met YAMAHA benzinemotoren. Het doel van deze nieuwe lijn is klanten een “goedkoper” benzineaggregaat aan te bieden. Deze EASYPOWER aggregaten voldoen ook aan de hoge kwaliteitsnormen, om zo het verschil te blijven maken met de goedkope Chinese namaakaggregaten.

Veelgevraagde stroomaggregaten, in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, zijn de DIN-aggregaten. Deze stroomaggregaten worden vaak ingebouwd in brandweerwagens. We verwachten dan ook een grotere vraag naar deze aggregaten, aangezien het aantal brandweerkazernes wereldwijd steeds toeneemt. EUROPOWER biedt als eerste deze DIN-aggregaten ook met Honda tweecilinder motoren aan!

Samen met de verdelers werkt EUROPOWER volop verder aan de ontwikkeling van de range tussen 60 en 325 kVA. Zoek je als verhuurder of professionele gebruiker naar het robuuste en oerdegelijke? Dan kan je in de EPSR (RENTAL) range vast en zeker de oplossing vinden. Deze aggregaten hebben een grote 24h-tank in een galva-chassis, dubbele uitlezing van gegevens, alle mogelijke stopcontacten en een Leroy Somer alternator in “Systeem 2” met extra bescherming. Tijd is kostbaar: daarom hebben we gezorgd voor onderhoud aan één zijde, een eenvoudige 2-draads-afstandsbediening, een waterafscheider en een dubbele ‘low fuel’ beveiliging.

Daarnaast wordt er ook volop gewerkt aan de EPS range van 60 tot 250 kVA. Robuust en met de gekende EUROPOWER kwaliteit, maar in specificaties wat beperkter dan de EPSR range. De EPS stroomaggregaten zijn ideaal voor het traditionele werfgebruik, vaste installatie en als back-up. Mogelijke opties en aanpassingen bespreken we graag met jou. Als je op locatie werkt, kan je bovendien tijd besparen door een Tolsma dieseltank (IBC) op je aggregaat aan te sluiten. Deze tanks kunnen immers op al onze dieselaggregaten worden aangesloten. Dankzij de dubbele wand kan er geen brandstof lekken en daardoor zijn ook ze milieuvriendelijk.

Wij verwelkomen je graag op onze stand 5B L 024 in het beurscomplex Paris-Nord Villepinte in Parijs. Aarzel niet om ons te contacteren voor kaarten. Zolang de voorraad strekt, helpen we jou daarmee. Na de beursuren willen we je graag uitnodigen om nog even verder te praten tijdens een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groeten

Het EUROPOWER-team